SADRŽAJ
1. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autori: Mateja Jež Rogelj, Petar Glavota, Magdalena Zrakić Sušac, Ornella Mikuš
Regionalna obilježja poljoprivredne proizvodnje Kontinentalne Hrvatske
Regional characteristics of agricultural production in Continental Croatia
2. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Ivana Rajnović, Doris Fejer, Sanja Kajić, Marija Duvnjak, Sanja Sikora
Utjecaj različitih fungicidnih pripravaka na rast kvasaca skupine Saccharomyces sensu stricto
Effect of different fungicides on the growth of yeast from Saccharomyces sensu stricto group
3. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Marina Marić, Josipa Puškarić, Emilija Raspudić, Karolina Vrandečić, Luka Poturiček, Mirjana Brmež
Monitoring pojave američkog cvrčka (Scaphoideus titanus) i fitoplazme vinove loze (Flavescence dorée) na lokalitetu Ilok, 2018. godine
Monitoring of leafhopper on grapevine (Scaphoideus titanus) and Flavescence dorée phytoplasma in vineyards of Ilok, in year 2018
4. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autori: Mladen Zovko, Tihomir Miličević, Ivan Ostojić
Antraknoza jagode (Colletotrichum spp.)
Anthracnose of strawberry (Colletotrichum spp.)
5. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autor: David Gluhić
Primjena biostimulatora na bazi aminokiselina u poljoprivrednoj proizvodnji
Application of amino acid-based biostimulants in agricultural production
6. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Josip Spitek, Milan Pospišil, Igor Kovačev, Igor Bogunović
Utjecaj načina obrade tla na prinos i energetsku učinkovitost proizvodnje uljane repice
Impact of soil tillage on yield and energy efficiency of rapeseed production
7. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Ksenija Karlović, Tatjana Prebeg
Pajasen (Ailanthus altissima /Mill./ Swingle) kao „planta hortifuga“
Tree of Heaven (Ailanthus altissima /Mill./ Swingle) as a garden escapee
8. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Marin Mihaljević Žulj, Ivan Počepan, Marko Viskić, Luna Maslov Bandić
Utjecaj kvasaca na kvalitetu žitnog destilata
Effect of yeast on cereal spirit quality
9. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Nino Rotim, Ivan Primorac
Proizvodnja ranog krumpira na području općine Ljubuški
Production of early potatoes in the municipality of Ljubuški
10. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autori: Nebojša Kojić, Karlo Rajič, Maja Ergović Ravančić
Proizvodnja duhana u Republici Hrvatskoj
Tobacco production in the Republic of Croatia
11. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Ivana Alpeza, Karin Kovačević Ganić, Andreja Vanzo, Dragica Kaštelanac
Učinak primjene komercijalnih pektolitičkih enzima na kakvoću mladog vina Babić
The effect of commercial pectolytic enzymes on young Babić wines quality
12. Pregled proljetnog sortimenta Poljoprivrednog instituta Osijek
Autor: Gordana Demirović
Recenzije
Još nema recenzija.