SADRŽAJ
1. PREGLEDNI RAD – SCIENTIFIC REVIEW PAPER
Autori: Jadranka Deže, Ante Stanković, Ljubica Ranogajec, Jelena Kristić
Proizvodnja kamilice (Matricaria chamomilla L.) kao poduzetnička prilika
Chamomile (Matricaria chamomilla L.) production as an entrepreneurial opportunity
2. PREGLEDNI STRUČNI RAD – PROFESSIONAL REVIEW
Autor: Nino Rotim
Koprivina grinja – Tetranychus urticae (Koch) važan štetnik plodovitog povrća u zaštićenim prostorima
Twospotted spider mite – Tetranychus urticae (Koch) is an important pest of fruitful vegetables in protected area
3. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autor: Denis Stajnko
Mogućnost povećanja učinkovitosti pripreme tla i sjetve ozimih žita pomoću tehnologije precizne poljoprivrede
Possibility of increasing the efficiency of preparation of soil and sowing of winter cereals with elements of precision agriculture
4. PREGLEDNI ZNANSTVENI RAD – SCIENTIFIC REVIEW PAPER
Autori: Jana Klanjac, Kristina Grozić, Smiljana Goreta Ban, Dean Ban, Dario Ivić, Tomislav Radić, Igor Pasković
Kompatibilnost fungicida i arbuskularnih mikoriznih gljiva u proizvodnji rajčice na otvorenom
Compatibility of fungicides and arbuscular mycorrhiza fungi in the open-field tomato production
5. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Igor Milunović, Svjetlana Lolić, Vojislav Trkulja, Biljana Lubarda
Utjecaj kišnih glista Lubricus rubellus na brojnost mikroorganizama u zemljištu tretiranom pendimetalinom
The effect of earthworms Lumbricus rubellus on the total count of microorganisms in soil treated with pendimethalin
6. STRUČNI ČLANAK – PROFFESIONAL PAPER
Autor: Davor Popović
Jesenska gnojidba višegodišnjih ekoloških nasada
Autumn fertilization of perennial organic plantations
7. STRUČNI ČLANAK – PROFFESIONAL PAPER
Autor: David Gluhić
Tehnologija ekološke gnojidbe aronije (Aronia melanocarpa)
Organic fertilization technology of chokeberry (Aronia melanocarpa)
8. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Maja Repajić, Ivana Hajdinjak, Petra Lončarić, Monika Ivanković, Verica Dragović-Uzelac, Branka Levaj
Stability of olive leaf drink upon storage at different temperatures
Stabilnost napitka od maslinovog lista ovisno o skladištenju na različitim temperaturama
9. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Drago Šubarić, Antun Jozinović, Krunoslav Aladić, Lucija Longin
Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na održivost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Oblica
The Influence of Microwave Heating and Addition of Antioxidants on the Shelf life of Ekstra Virgin Olive Oil variety Oblica
10. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Željko Andabaka, Fran Zvonimir Petković, Kristina Novak, Domagoj Stupić,
Ivana Tomaz, Zvjezdana Marković, Darko Preiner, Iva Šikuten, Edi Maletić, Jasminka Karoglan Kontić
Utjecaj oplodnje na kemijski sastav grožđa sorte ‘Grk’ (Vitis vinifera L.)
The influence of fertilization on chemical compositionof ‘Grk’ grapes (Vitis vinifera L.)
Recenzije
Još nema recenzija.