SADRŽAJ
1. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autor: Vesna Židovec
Uzgoj, mjere njege i održavanja božićne zvijezde
Growth, care and maintenance of the poinsettia
Preuzmite PDF
2. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autor: Nino Rotim
Proizvodnja pamuka u Hercegovini nakon Drugog svjetskog rata
Cotton production in Herzegovina after World War II
3. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autori: Anita Liška, Vlatka Rozman, Pavo Lucić
Noviji pristupi u detekciji i monitoringu skladišnih kukaca
Advances of stored insect detection and monitoring
4. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autori: Zrinka Čošić, Maja Repajić, Zdenka Pelaić, Sandra Pedisić, Branka Levaj
Nutritivna vrijednost krumpira i njegov utjecaj na ljudsko zdravlje
Potato’s Nutritional Value and its impact on human health
5. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Marko Petek, Sanja Fabek Uher, Tomislav Karažija, Matea Ćosić, Boris Lazarević, Mirjana Herak Ćustić
Količina željeza u korijenu celera korjenaša na tržištu grada Zagreba
Iron content in celeriac on the Zagreb market
6. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Ivan Širić, Snježana Širol
Mogućnosti uzgoja tartufa (Tuber spp.)
A possibility of truffle cultivation (Tuber spp.)
7. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Tihomir Moslavac, Martina Šaravanja, Stela Jokić, Drago Šubarić, Mario Jakobović
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa
Effect of antioxidants on oxidative stability of grape seed oil
8. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Peter Berk, Denis Stajnko
Digitalna procjena svojstava krošnje jabuka sorte ‘Gala’ u voćnjaku s LIDAR-ovim mjernim sustavom
The digital evaluation of canopy properties of ‘Gala’ in the orchard with the LIDAR measuring system
9. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autor: Tomaž Poje
Kontinuirano unutarnje čišćenje spremnika
Continuous internal cleaning of the tank
10. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Mirela Trdenić, Zvjezdana Marković, Mirjana Herak Ćustić, Marko Petek
Status makroelemenata u listu sorte ‘Škrlet bijeli’ (Vitis vinifera L.) pri različitoj gnojidbi
Status of macronutrients in the leaf of variety ‘Škrlet bijeli’ (Vitis vinifera L.) by different fertilization
11. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autor: Nebojša Kojić
Djelovanje sumporovog dioksida u vinu
Impact of sulfur dioxide in wine
12. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Sandra Pedisić, Zoran Zorić, Maja Repajić, Ivona Elez Garofulić, Zrinka Čošić, Verica Dragović-Uzelac, Branka Levaj
Polifenolni sastav ekotipova višnje maraske (Prunus cerasus Marasca) i njihova stabilnost tijekom skladištenja zamrzavanjem
Polyphenol content of Marasca sour cherry ecotypes (Prunus cerasus Marasca) and its stability during freezing storage
13. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Ana-Marija Jagatić Korenika, Darko Preiner, Ana Jeromel
Aromatski profil pjenušavih vina Zagrebačke županije
Aroma profile of Zagreb County sparkling wines
Recenzije
Još nema recenzija.