SADRŽAJ
1. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autor: Marcela Andreata-Koren
Travnjaci kao izvor krme
Grasslands as a source of forage
2. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Nino Rotim, Monika Buntić
Proizvodnja salate u zaštićenom prostoru
Lettuce production in protected area
3. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autor: David Gluhić
Primjena proizvoda na bazi osnovnih tvari u poljoprivrednoj proizvodnji
Application of products based on basic substances in agricultural production
4. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Lari Hadelan, Ivo Grgić, Tihana Kovačićek, Željka Mesić
Navodnjavanje kukuruza u aktualnim uvjetima rasta prodajne cijene
Irrigation of corn in the circumstances of the sales price growth
5. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autor: Tomaž Poje
Tehničke mogućnosti zaštite visokih voćaka
Technical possibilities for protection of tall fruit trees
6. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autori: Slavko Grgić, Renata Baličević, Karolina Vrandečić, Helena Ereš, Jelena Ilić
Primjena endofitnih organizama u zaštiti bilja
Use of endophytes in plant protection
7. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Helena Ereš, Angelina Dujković, Karolina Vrandečić
Pjegavost lista šećerne repe
Cercospora leaf spot
8. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Luka Marinov, Ana Jeromel, Ivana Tomaz, Darko Preiner, Ana-Marija Jagatić Korenika
Učinak sekvencijalne fermentacije s kvascima Lachancea thermotelerans i Torulaspora delbrueckii na kemijski sastav vina ´Malvazija istarska´
Influence of sequential fermentation with Lachancea thermotelerans and Torulaspora delbrueckii yeast on chemical composition of Malvasia Istriana wines
9. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Josip Mesić, Valentina Obradović, Darko Cenbauer, Ivan Prša, Robert Demo, Brankica Svitlica
Utjecaj mikorize na prirod i kemijski sastav mošta Pinota crnog (Vitis vinifera L.)
Influence of mycorrhiza on yield and chemical composition of Pinot Noir must (Vitis vinifera L.)
10. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Peter Berk, Matej Sečnik, Andreja Urbanek Krajnc, Denis Stajnko
Digital evaluation of the leaf wall area of the grapevine (Vitis vinifera cv. Sauvignon) by using LIDAR measuring technology
Digitalna procjena lisne površine krošnje stijenke vinove loze (Vitis vinifera cv. Sauvignon) korištenjem LIDAR mjerne tehnologije
11. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Iva Prgomet, Berta Gonçalves, Alice Vilela, Núria Pascual Seva, Željko Prgomet
Pomological and sensory properties of 8 different fig varieties in Croatia
Pomološka i senzorna svojstva osam različitih sorata smokve u Hrvatskoj
Recenzije
Još nema recenzija.