SADRŽAJ
1. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Mihael Kušen, Vesna Židovec, Tatjana Prebeg
Ukrasna svojstva, asortiman i uzgoj kukurijeka (Helleborus spp.) zimske cvatnje
Ornamental characteristics, assortment and winter flowering hellebores (Helleborus spp.) cultivation
2. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Nino Rotim, Luka Popović, Ivan Čuljak
Specifičnosti proizvodnje mandarina u južnoj Hercegovini
Specifics of mandarin production in southern Herzegovine
3. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autori: Ivo Grgić, Goran Beinrauch
Proizvodnja i trženje povrća u vrijeme pandemije Covid-19
Vegetable production and marketing during Covid-19 pandemic
4. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Ivana Varga, Danijela Hanžek, Vladimir Zebec, Manda Antunović
Suzbijanje pjegavosti šećerne repe – primjer iz prakse
Control of Cercospora leaf spot – an example of disease management practices
5. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Dinka Grubišić, Maria Curiš, Viktorija Sever, Maja Šulog, Mirjana Brmež, Ivan Juran
Glodavci u skladištima poljoprivrednih proizvoda – štetnost i suzbijanje
Rodents in storehouses of agricultural products – harmfulness and control
6. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autori: Luka Šumanovac, Mladen Jurišić, Petar Lukač, Stjepan Sito, Domagoj Zimmer
Opis sustava za preciznu zaštitu bilja
Precision plant protection
7. PREGLEDNI RAD – REVIEW PAPER
Autor: Tomaž Poje
Pametna poljoprivreda na primjeru silažnog kombajna John Deere 8500i
Smart farming on the example of the John Deere 8500i forage harvester
8. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autor: Antonija Tomić, Krunoslav Stublić, Petra Štambuk, Goran Fruk, Marin Mihaljević Žulj
Utjecaj kvasaca na kakvoću voćnog vina od šljive
Influence of yeast strains on plum fruit wine quality
9. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Jasna Mrvčić, Antonija Trontel, Karla Hanousek Čiča, Nada Vahčić, Ninoslav Nikićević, Nermina Spaho, Marin Mihaljević Žulj, Aleksandar Brodski, Vesna Jurak, Mirela Krajnović, Renata Sahor, Vlasta Rubeša Vili, Renata Petrović, Damir Stanzer
Chemical and sensorial characteristics of traditional fruit spirits from Southeast Europe
Kemijske i senzorne karakteristike tradicionalnih voćnih rakija jugoistočne Europe
10. IZVORNI ZNANSTVENI RAD – ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Autori: Tomislav Plavša, Marijan Bubola, Ana Marija Jagatić Korenika, Ana Jeromel
Utjecaj inkapsuliranog kvasca na kakvoću pjenušavog ružičastog vina ´Teran´
Influence of encapsulated yeast on the quality of ´Teran´ rosé sparkling wine
11. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Nikolina Sabo, Rosemary Vuković, Ana Vuković, Ivna Štolfa Čamagajevac
Biofortifikacija selenom
Selenium biofortification
12. STRUČNI RAD – PROFESSIONAL PAPER
Autori: Vlatka Petravić Tominac, Ivana Šolčić,
Damir Oros, Vesna Zechner-Krpan, Mara Banović
Fizikalno-kemijska analiza vina sorte Rajnski rizling proizvedenog u vinogorju Plešivica-Okić
Physico-chemical analysis of the Rhine Riesling wines produced in Plešivica-Okić wine region during three consecutive years
Recenzije
Još nema recenzija.